Sade

Runoilija WtP

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sade piiskaa ikkunaa,
sen ropina rauhoittaa.
Mieleeni palaa aika,
se aika jolloin kuuluit elämääni.
Sateen mukana rakkaus virtaa pois,
ropina rummuttaa kaipuun kauas pois.

Ehkä joskus vielä,
ehkä kerran vielä
elämässään tapaa ihmisen,
ihmisen, joka oikeasti välittää,
ihmisen, joka oikeasti rakastaa.
Ihmisen,jonka rakkaus ei kuihdu
kuin sadepisara hellesäällä.

Mutta missä on tuo ihminen,
rakastava ihminen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
WtP Rakkaus 16.6.2004 1 Runo
WtP Lumenluoja 16.6.2004 0 Runo
WtP Sade 11.7.2004 0 Runo
WtP Me 3.10.2004 0 Runo
WtP Miksi 1.11.2004 0 Runo
WtP * 1.11.2004 1 Runo
WtP 24.2.2006 1 Runo
WtP Tähtien kiusa 24.2.2006 0 Runo
WtP Musta yö 16.10.2011 0 Runo
WtP Tahdon.. 23.1.2012 0 Runo