Nimetön

Runoilija Jenni86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.3.2004
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1986

 

Ehkä rakastan, en tiedä.
Pelkään näyttää tunteeni.

Olet ihana ihminen,liian kiltti minulle.
Kanssasi on helppo jutella.

Välillä tuntuu että haluan sinut, mutta minä pelkään,
pelkään että käy samallalailla kuin aikaisemminkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta pelko on aina läsnä enemmän silloin kun jos kerranjo kokenut ikävän eron esim.. (tai sen ainakin tiedostaa silloin paremmin) . Aina kuitenkin on olemassa ihmisiä, jotka ympärille keräämällä saavat hyvän olon aikaan. Se rakastaa joka ei pelkää. Rakkaudessa omana itsenä oleminen on tärkeää, ei siinä mitään menetä silloin todella näkee mitä varten olet. Rohkeutta!kärsivällisyyttä! Oikein ihanaa 22-vuotis syntymäpäivää!

Niin samassa tunteessa olen elänyt jo itse pitkään..

 

Käyttäjän kaikki runot