Nimetön

Runoilija Jenni86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.3.2004
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1986

 

Miksi? Miksi satuta mua?
Sä tiedät että olen herkkä ihminen!
Siksi tää on niin hirveän vaikeaa.
Mä rakastan sua aina!
Mutta miten voit rakastaa kahta naista!?
Sun olis jo aika tehdä päätös kumman haluat.
Minut vai sen toisen!?
Tee se päätös mahdollisimman pian, että voin itkeä kaikki suruni yhtä aikaa.!
Sydämeni on tuhasina sirpaleina.
Ja kestää kauan aikaa saada sydämeni taas ehjäksi.
Mutta toivon että sinä onnistut siinä, sillä Mina Rakastan Sinua!

Selite: 
tää on tosi vanha runo. oon keksiny sen jo 2.7.04.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot