Nimetön

Runoilija Jenni86

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.3.2004
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1986

 

Jokainen tekee päätökset itse, hyvät tai huonot
Ehkä päätös hetkellä, ne ovat hyviä,
mutta eivät välttämättä loppujen lopuksi.!

Selite: 
jooh..
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta:) hetken mielijohteesta päätös voi tuntua loistavalta, mutta kun asian ja päätöksen kanssa alkaa elää, voi mielipide asiasta muuttua, eikä päätöstä enää pelastaa voi. Jos voi silloin se on todellinen lahja.

aivan..

Totta:) hetken mielijohteesta päätös voi tuntua loistavalta, mutta kun asian ja päätöksen kanssa alkaa elää, voi mielipide asiasta muuttua, eikä päätöstä enää pelastaa voi. Jos voi silloin se on todellinen lahja.

aivan..

 

Käyttäjän kaikki runot