Sinä lähdit taivaaseen

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun sydämesi
on sykkinyt sata vuotta

tuntenut
ihmiselon
koko kirjon

ja sen elämää kantavan rakkauden
minä toivon
että olet saanut kokea

Sinun ihosi
on muuttunut
silkistä hiekkapaperiksi

syviä uurteita
joihin sormenpääni hetkittäin
hukkuvat
kun sililitän kasvojasi

Silmäkulmastasi
vierähtää kyynel
vaikka katse
on jo sammunut
aikasi on lähteä
sinä tiedät sen

Minä silitän vielä
poskeasi
hiekkapaperia joka
on hionut elämän
teräviä kulmia

pidän kädestäsi kiinni
toivotan hyvää matkaa

-ja sinä nukut pois
ihan hiljaa
kasvosi tyynenä
kuin täysikuu
taivaalla
niin levollinen.

Selite: 
R.I.P Elna
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot