Nimetön

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Alan jo unohtaa kasvosi,
äänesi,
hengityksesi,
kosketuksesi
Pikkuhiljaa ne katoaa unholaan.
Vain yksi asia pysyy.
Kaikki kokemani tunteet kanssasi.
Tunteiden meri, jossa seilaan pitää minua aalloillaan.
Ja täältä en halua pois, koska en halua unohtaa.
Unohdus satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin haikea, surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot