Muutos

Runoilija Fitzrovia

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.2.2023
Viimeksi paikalla: 10.2.2023 17:18

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Eräänä vuokkojen kirjavoimana keväänä
kun katseemme hakivat
yhä useammin toisiaan
ystävyytemme kaksiulotteinen kieli vaihtui toiseksi
Se tuntui sieluun voimakkaana kuin
kevätjään kumahtelu järvellä tai
myrskyn kohina metsässä
Usein se muuttui vallattomaksi kuin puron solina
sen hyppiessä kivien lomitse,
toisinaan taas kepeäksi kuin 
haarapääskyjen lavertelu,
sitten syvälliseksi kuin meren maininkien huokailu
Siitä oli tullut Kahden Valtakunnan kieltä,
se oli pyhitetty vain kahdelle ihmiselle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kahden rakastavaisen on yleensä hyvä olla.
Kiitos Star. Niin, kuinka totta...
 

Käyttäjän kaikki runot