Kuurankukkia

Runoilija Hilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista... pilvisinäkin päivinä
 

Kuurankukkia
Kasvoi eteisen ikkunassa
Kauniita
Mutta minua palelsi

Kuurankukkia
Ne peitti sydämeni
Turvasivat
Mutta minua pelotti

Kuurankukkia
Jos ne sulais
Rakastaisin
Mutta olisinko haavoittuva?

Selite: 
Jospa saapuva kesä sulattaisi ne pois...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis!

Kuurankukkia... palelsi, pelotti, rakastaisin. Mutta haavoittuva.
Liikuttavan kaunis.

kiitti, sulla itselläsi tosi ihana runo kosketti kovin

tuo ensimmäinen "säkeistö" oli aivan mahtava, mutta minua palelsi. herkästi kuvailet kesän odotusta.

 

Käyttäjän kaikki runot