toive

Runoilija serenah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2004
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minähän olen loppujen lopuksi kaiken tämän jälkeenkin vain ihminen..muuta minusta ei tule muuksi en mieliksenne muutu. Minusta tulee vain ja ainoastaan sitä miksi itseni teen, millaiseksi itseni muovaan. Olen oma ihana itseni, itseni kanssa, itsekseni...muiden seurassa muita varten, mutta ennenkaikkea itseäni varten. Pyrin parempaan ja ylöspäin, pyrin antamaan itsestäni kaiken mitä annettavissa on ja pyrin ottamaan mitä minulle annetaan..tyydyn siihen mitä saan mutta vaadin enemmän. Olen osaani tyytyväinen, en ole tyytyväinen mihinkään...olen onnellinen, olen onneton..olen kaikkea enkä juuri mitään. Olen minä, minä minä minä, minä itse..minunlaiseni, ajatuksineni kaikkine..ottakaa tai jättäkää..
 

Sinä minua suurempi
siellä jossain
kaikkialla

on minulle sinulle
vain yksi pyyntö

Anna sen lyödä
pienen sydämen

kasvaa kauniiksi
pienessä ihmisessä

täyttyä toiveista
unelmista

pienen ihmisen
kasvaessa

anna sen lyödä
loppuun asti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis toive. "sinä minua suurempi, siellä jossain kaikkialla" mahtava lause.

Herkkä ja kaunis, hellyyttä hehkuva runo, joka tuo esiin kaiken sen rakkauden, mikä jo valmiina odottaa pientä ihmistä.

Kiitos kun vierailit taas sivullani.

 

Käyttäjän kaikki runot