Kyyneleet

Runoilija hiljainenitkijä6

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.1.2023
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:26

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.11.2006

tekstit kirjoitettu suoraan sydämestä
 

kyyneleilläni kastelen kukkani 

yksinäisyyden tunne seuranani

eikö kukaan kuule tai huomaa

lämmin peitto minua suojaa

surullisuus on jo tuttua

aivoni kuin puuroa 

mikään ei tunnu miltään

kaikki ilo minulta viedään

mutta kun hänen kirkkaat silmät nään

ei minulta huolta tai murhetta löydykkään

onnellisin tyttö päällä maan

kun hänen luona olla saan

sitten kun aika koittaa

tule kotiin äitini soittaa

ikävä ja suru takaisin palaa

viimeisen kerran häntä halaan

Selite: 
Rakkausruno joka kertoo kaukosuhteen hankaluuksista ja omista ongelmista
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaukosuhde on haastava, siihen omat ongelmat vielä päälle.
 

Käyttäjän kaikki runot