Se on sitä miltä se tuntuu

Runoilija Sanaton kuunvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kylmään ja kuumaan ja takaisin, mä oon onnesta sekaisin." Tykkään laulaa, tanssia ja soittaa rumpuja. Nautin musiikista suuresti :) Olen hyvin ulospäin suuntautuva, mutta yritän rikastuttaa sisäistä maailmaani Olen ehkä nuori, mutta otan paljon vastuuta ja ymmärrän yhtä jos toista.
 

Luulin ett suhde tää
Mieleen mun syviin jää
Sun kosketustas tarviin vaan
Kun siitä hyvän olon saan

En lähdöstäsi katkera oo
Kun en ollut tulostasikaan
Se aiheuttaa vain hämmennystä
Lohtua nyt mistä saan?

Sä just kerroit mulle
Mietteen tärkeän
’pitää menneisyydest irti päästää
Opit kyl’ kun vanhenet’

Sun kanssas tosi hauskaa oli
Sä niin samalla linjalla olit
Sä olit kuin mun pelikonsoli
Niin paljon autoit elämään

Mielettömästi mut nauramaan sait
Nyt yritän sut vaan unohtaa
Itehän sä pois hait
Sori jos sain sut loukkaantumaan

En sulle näkemiin sanoa osaa
Kun sydän kuitenkin vuotaa salaa
Ennen kun tää ystävyys loppuun palaa
Mua sitten pitkään halaa

Selite: 
Outo tunne. Muistelen silti hyvällä :) (Die Die Die Die Die Die Die Die Die) my Darling. CTRL Online
Kategoria: 
 

Kommentit

oi todella kaunis vaikkakin surullinen runo.henosti kirjoitettu(:

Valloittava runo ystävyydestä.

Kovin suloinen on tämä runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot