Oodi maailmalleni

Runoilija Sanaton kuunvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kylmään ja kuumaan ja takaisin, mä oon onnesta sekaisin." Tykkään laulaa, tanssia ja soittaa rumpuja. Nautin musiikista suuresti :) Olen hyvin ulospäin suuntautuva, mutta yritän rikastuttaa sisäistä maailmaani Olen ehkä nuori, mutta otan paljon vastuuta ja ymmärrän yhtä jos toista.
 

Oranssia, punaista, vihreätä ja keltaista! kaikki terveet, luonnon värit! aurinko ja iloisuus ja voimavarat! elintärkeä!

kalpea, laiha naamasi terävine kulmineen, vahvoine kulmakarvoineen ja pehmeine silmineen

salskea kehosi joka on nähnyt aivan liikaa elämää, alkoholin aiheuttamat arpesi pitkin selkääsi.
Ne, jotka sait kun olit vielä viaton.

Myrkyllisine mielinesi maailmaan menit, tahdoit tappaa ja olla tupakan tappamana

vaan voi, silti niin romanttinen olet. läpi kaiken väkivallan ja alamaailman ja traumojen ja alkoholin ja erikoisten perhesolmujen läpi paistattelee armoton tahdonvoimasi ja suursydämisyytesi. Läpi kaiken paistattelee hyvyytesi ja hellyytesi, fiksuutesi ja haavoittuvaisuutesi.

Olet urhein ja vahvin, ketä tiedän.

Sinua haluan rakastaa, vaikken uskalla. sinua uskallan rakastaa, vaikka olet kuin kuu ja minä maa.
vaan sinua minä silti rakastan, vaikken sitä myönnä.

Sinä teet minut terveeksi ja sairaaksi.
Minun kohtalon käsittelemä lapseni.

Selite: 
Miehelle, joka voisi olla narkkari tai puukkojunkkari, alamaailman orja, lainsuojaton, väkivaltainen. vaan ei ole.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot