my love

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

Lyhyessä ajassa, susta näin paljon jo välitän.
Luulin et sunlaiset pojat ois kuollu jo sukupuuttoon,
onneks vihdoin löysin sut.

Juuri sil hetkel ku vähiten sua odotin,
ilmestyit elämääni.
Nyt oot mun oma kulta,ensirakkaus,
mun rakkauspakkaus.

Olen aivan pilvissä,tämä on kuin unta.
Kauneinta satua,maailman ihaninta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot