Lauantai-illan tarina

Runoilija aZZerI

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljin länteen, kuljin itään
En löytänytkään mitään
Kävin Baaris, kävin diskos
Sieltä löysin minä siskos
Katsoin pakaroihin, katsoin tisseihin
Ne viittasivat kauniisiin misseihin
Se et ollut sinä, se oli siskos
Paikas nimeltä London Diskos
Kysyin sitä, kysyin tätä
sanoit "Mun sisko on mätä"
Iskit silmää, livoit kieltä
Se ei aiheuttanut pahaa mieltä
Otettiin Taxi, mentiin meille
Loppu ei kuulu teille ;D

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavan hienot riimit ja hauska tarina :))

Vähän hauska :P

Sai kyl naurahtamaan, hauska on. :D Tähän sopi loppuriimit. :DD

Pakkohan tähän on jotain sanoa, koska vau. Oikeasti aika mahtava. Just lauantai-illan runo. Todella hauska pakkaus.

 

Käyttäjän kaikki runot