En voi tunnustaa

Runoilija aZZerI

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On taas perjantai päivä
Ei pelko ei huolenhäivä
Sä istut mun viereen
Saat iholleni kylmänväreitä
Sä juttelet taas mukavia
Tiedän on tämä tunne yhteinen
mutta minä pelkään, kerro en
Minä en vain uskalla myöntää
koska pelkään, että torjut
ja tulen tyhjäksi
tai
Sinäkin myönnät
ja tulisimme täydeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vooi tää on mahtava :D säälittävän sulonen mutta silti ihana! :)

Helemi:P

Voih, tää kosketti syvältä. =,/ Kiitos. Hyvää syntymäpäivää sinulle :)

.... hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot