Nimetön

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

Huokaan korvaasi
kuljetan sormiani vartalollasi
jota sanat eivät riitä kuvaamaan

Maistan jokaista kohtaa ihossasi
Suutelen huuliasi kunnes unohdan hengittää


Tuntea sinut sisälläni
Saada sinut voihkimaan

Haluan kulkea kanssasi käsi kädessä
Haluan kietoutua kanssasi huovan alle
Tahdon kutittaa jalkapohjiasi sateisena lauantaina
Tahdon katsella kanssasi tähtiä
Tahdon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista

rupesi melkein samaan aikaan itkettämään ja naurattamaan tämä ihanuus :))

ihanan kaunis<3

kaunista

rupesi melkein samaan aikaan itkettämään ja naurattamaan tämä ihanuus :))

ihanan kaunis<3

 

Käyttäjän kaikki runot