Nimetön

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

Se kaikki toistuu

onnistuminen,
hyvä olo,
onnellisuus,
mies,
parisuhde,

kunnes kaikki ei olekaan enää hyvin

epäonni,
murhe,
sulkeutuminen,
yksinäisyys,
ja kaikki on loppu.

Eikä siihen silti osaa valmistautua.
En osaa odottaa parempaa päivää,
koska tänäänkään ei ole hyvin.

My life in circles.
That I can't stand.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot