Nimetön

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

Potkin seinää johon joskus nojasit
Puren kynteni joiden pituutta ihailit

Ostan uuden
lompakon
paidan
pyörän
laukun
koska koskit niihin

Ihoa en voi vaihtaa
kunpa voisinkin

Lopetan tupakoinnin
koska sinä sen minulle opetit

Ja opettelen vihaamaan
sinua
koska sinä kitkit sen minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot