Sydän

Runoilija virkamies runot

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.12.2022
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 20:25

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään runoista

arvostan palautetta :)
 
"Sydän"

Ihmisellä on sydän sisällä
Jos sen ottaa ulos
On sydän ulkona
Ja ihminen kuollut sisältä ja ulkoa
Selite: 
sydän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia päätelmiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot