Timanttipoika

Runoilija no angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If there is a will, there is a way"
 

Jalokiveni rihkamaa
aarteeni katinkultaa

En voi vieläkään käsittää
ei mitään ulkokuorta syvempää

Jalokiveni rihkamaa
aarteeni katinkultaa

Timanttipoikani
toivotan sulle säihkyvää elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot