Nimetön

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Kylmä tuuli puhaltaa vasten kasvojani,
kyyneleet silmissäni kuljen kadulla
ihmisiä tulee vastaan eikä
kukaan katso,
kukaan ei huomaa
luuletko että minä itkin?
Ei, tuuli saa vedet silmiini.
En minä itke, en koskaan enää.
Miksi? - En osaa enää....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot