.Turhaan.

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Turhaan, etsin mielestäni sanoja,
Turhaan, kyyneleet valuivat poskillani,
Turhaan, ajattelin sua,
Turhaan, kaipaan sua,
Turhaan, rakastan sua,
Turhaan, annoin sydämeni,
Turhaan, annoin kaikkeni sulle,
Turhaan, lupasin rakastaa sua aina.
Turhaan.

Selite: 
Njäh, aika laimea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jankutusta. :> Mutta ihan hiano runo. Joskus kaikki tuo tuntuu turhalta. Mutta ei se välttämättä ole.

 

Käyttäjän kaikki runot