.Olet elämäni.

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Tahdon pitää sinut aina lähelläni.
Olet mulle kaikki kaikessa, koko elämäni.
Sinua en koskaan, ikinä, milloinkaan vaihtaisi pois.
Vaikka mitä tapahtuisi, pysyn silti rinnallasi.
Vain sinun kainaloosi haluan käpertyä.
Tahdon pitää sinut lähelläni aina.
Olet kaikki kaikessa, olet mun koko elämä.

Selite: 
Kullalle omistettu, tosin jotain pitäisi vielä viilailla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot