Tyhjää..

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Haluaisin saada tunteeni paperille.
Haluaisin, että ne ovat kauniita ja koskettavia.
Haluaisin luoda sanoille tunteita ja poistaa omaa tuskaani edes hieman.

En tiedä mitä kirjoitan, koska sydämeeni sattuu liian paljon, jotta voisin ilmaista tunteeni.

Haluaisin edes joskus kirjoittaa jostain onnellisesta ja hyvästä, jostakin muusta kuin surusta, tuskasta tai kivusta.
Mutta aivoni ja käteni eivät toimi, ehkä tarkoituksena on, että kannan aina surun, tuskan, kivun ja kyyneleet mukanani raskaana taakkana koko loppuelämäni..

Selite: 
viime yö oli omituinen.. kiitos eräälle ihmiselle.. (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuinen, vaikkakin hyvin surullinen ja alakuloinen. Elämä on. Onneksi silti vain hetkittäin.

 

Käyttäjän kaikki runot