Nimetön

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Haluaisin olla vain lähelläsi,
pitää sinua sylissäni ja silittää
hiuksiasi, nähdä kuinka
silmäsi nauravat jälleen ja
kuulla ne sanat taas; Rakastan Sinua!

Mutta karu totuus tulee ilmi,
kun avaan silmäni tietenkään
niin ei tule tapahtumaan;
Silti olemme toistemme, mutta vain haaveissani..

Selite: 
Taisin jäädä tuohon haavemaailmaan kiinni.. Haaveissa on edelleen hyvä elää, ei ole huolta surusta eikä tuskasta.. Todellisuus taas ei ole mitään sellaista mitä haavemaailmassa on..
Kategoria: 
 

Kommentit

Unelmat ja haaveet kantavat

haavemaailmassa on hyvä elää,
se vaan sattuu kun ne haaveet murtuu ja karu todellisuus on edessä.

Todella hieno runo!! Tästä tykkäsin!! :o)

mikään ei ole mahdotonta...

Joskus todellisuus on parempaa kuin parhaimmat haaveet.

voi..tuttu tunne,määkin rakastan yhtä ihmistä,mutta tiedän että se ei rakasta mua! se on kova paikka,mutta siitä pääsee yli ajan kanssa!! *voimahali* hieno runo oli,todella kaunis ja ehkä hieman epätoivoinen!:) tykkäsin tosi paljon!:)

Ihmisillä on aina haaveita...

Minullakin oli kerran eräs haave, jonka toteutumiseen aloin uskoa päivä päivältä vähemmän.

Sitten suutuin sille haaveelle kokonaan. Hautasin sen...

Sitten eräänä päivänä se toteutui.
Seurustelin sellaisen miehen kanssa, jota en koskaan olisi uskonut saavani.
14.2.2004, menimme kihloihin...
Olemme todella onnellisia,mutta....

Nyt minulla on uusi haave...

Sekin varmaan toteutuu sillon kun sitä vähiten odotan...

Kuinka kauan jaksan uskoa tuohon väitteeseen...

Olen jo nyt välillä todella maassa...

Odotan että hän kosisi...
Menisimme naimisiin ja alkaisimme hommata ympärillemme sellaisia pieniä ja suloisia ihmisiä... =)

ei ole ei.todellisuus on ihan eriasia....

Tää on ihana...

 

Käyttäjän kaikki runot