Haavemaailma..

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Metsässä,
rannassa,
pihalla,
pellolla,
missä vaan,

sä ja mä.
vain sä ja mä,
eikä kukaan häiritse.

Katsomme kaunista auringonlaskua,
kuuntelemme kuinka ukkonen jyrisee,
kuuntelemme ja katsomme kuinka sade ropisee katolle ja maahan.

Vain sä ja mä.

Kuulemme linnun laulun,
kuulemme toistemme naurun,
kuulemme toistemme itkun.

Vain sä ja mä.

Tunnemme rakkauden,
tunnemme ilon,
tunnemme epätoivon,
tunnemme toisemme.

Vain sä ja mä,
vain me kaksi.

Selite: 
Haaveet on haaveita..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot