...

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Olen yksin.
Huudan tuskaani metsän pimeyteen,
mutta kukaan ei sitä kuule, eikä välitä.
Valvon yksin yössä, kyyneleet valuvat poskiani alas.
Mutta kukaan ei näe eikä välitä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä onkin ihmisiä,jotka välittävät?
Metsä kyllä ymmärtää... Surullinen, mutta taitavasti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot