tuskaa

Runoilija mustaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metallimusiikki,kaverit,kissat,kynttilät,kahvi elämäni suola.
 

Miksen kelpaa kenellekkään sellasena kun olen?
Kaikki aina sanoo, et oo oma ittes ja sit kun olet niin et kuitenkaan kelpaa.

Mikä mussa on vikana? vai onko se vika sittenkään mussa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot