Kuun 32. päivä

Runoilija closed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




olenko kadottanut sen taidon
jonka joskus niin hyvin luulin osaavani--
 

Malja katseille
jotka eivät koskaan osuneet samalle leveyspiirille
ja vaikkei sitä kasvoiltasi näe
kipuraja tirisi jo kynsinauhoissa
eivätkä ne arvet edes koskettaneet kuin neliösentin pintaa

vaikka toisin kuiskittiin
varauloskäynti sijaitsikin takavasemmalla
neljä
kolme
kaksi askelta
eikä sinulle tullut mieleenkään
että olisit taas ottanut yhden liikaa
tekoshampanjaa rinnuksilla
eikä kymmentä vaille yhdentoista juna ollut vieläkään
vilkuttanut ohikulkijoille

etkä edes tiennyt
että sinun tulevaisuutesi käveli
hänen takintaskussaan asemalle.


ja tiesit nähneesi ne kengät aiemmin eteisessäsi.

Selite: 
<br/> <br/> <br/> <br/> Ja tekisi mieli kysyä, voisitko kasvaa?<br/> <br/>
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikuttavaa, pistää miettimään. kiitos.

Runosi ovat kaikki taideteoksia.

Tämä kyseinen.. Todella kaunis sen kaikessa katkeransuloisuudessaan. Kipeää tekee.

tässä on enemmän kuin järkeä.
(tekoshampanjaa kirjoitetaan yhteen, luulisin)

pidin. hyvin paljon. hänen-sanan kursivointi tuo persoonallista, henkilökohtaista tunnetta mukaan... - en taida selittää sitä kovin hyvin. en tarkoita ihan täsmälleen tuota.

mutta oikein hieno minusta.

Oi tässä oli järkeä. Tykkäsin tästä, ehkä sekava, mutta se tekee tästä sitäkin paremman.
Voisin sanoa, että kadehdin, koska sie osaat tosiaan kirjottaa jotain hienoa.

tämä runo on kasvanut joksikin sellaiseksi, ettei ensimmäisellä kerralla saanut mittään tolkkua. toisella kerralla.. noo, ehkä vähän:)
kolmannella kerralla koin valaistuksen, jota sittennin jäin empimään.
taisi olla niin syviä mietteitä, taikka sitten liian yksinkertaisia lukijalle.

ainakin, kovin moniulotteista. tästä saa vaikka mitä, jos jaksaa hakea aina uutta.
hieman tuli fiilis, jotta aivan kuin kylmänä yönä keskikaupungilla, eikä junnaa tule, ja sitten kun tullee, se on niin täysi jotta jäät silti laiturille. olotila on väsynyt ja eristäytynyt normaalista maailmasta. huominen on kaikuna korvissa, eikä oikein jaksaisi miettiä mittään tietoisesti syvällistä.

tämä herätti ajatuksia. kiitän työajatusten katkaisemisesta:)

Hmm... Tämä oli aivan upea.
Sai ajattelemaan, itselleni tuli mieleen eräs päivä, kun tuntui että kaikki minkä eteen oli yhdeksän vuotta raadettu, oli ohi. Ja sen kunniaksi tietenkin nostettiin malja. <3
Viimeinen lause...sekin pisti ajattelemaan asioita.

En nyt saa mitään rakentavaa aikaseksi, mutta;
aivan mahatava teksti, jälleen kerran!

 

Käyttäjän kaikki runot