Odottamattomia olotilanmuutoksia

Runoilija closed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




olenko kadottanut sen taidon
jonka joskus niin hyvin luulin osaavani--
 

Hänen
huulensa
eivät
liiku

enää

kieli on liimautunut kitalaen rosoisiin poimuihin
siellä ilma seisoo
eikä amorinkaareen osu henkäystäkään

kelvata toiselle sellaisenaan
on kuin laiva Saharassa
ja ääriviivattomat sanat purjeissaan

joiden perään edes piste ei halua juurtua paikoilleen

Selite: 
heihei
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot