Hiirenloukku ( a mousetrap)

Runoilija closed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




olenko kadottanut sen taidon
jonka joskus niin hyvin luulin osaavani--
 

Iholta
-iholle
ja sininen hetki tyhjästä
eikä ulkona kertaakaan sada
sillä silmien sulkeminen aiheutti tulvan aivokuorelle

summittaisten muistijälkien risteilyä
pään hermoverkoilla
kuin viikonloppuisin Tuhkolmaan
ja takaisin
hänen kätensä
vatsalla
painavampana kuin kenenkään muun
ja pulssinsa pikkurillini kaartuvilla pyörteillä

siinä sokeassa hiljaisuudessa
hänen menneisyytensä
lensi kaarella ulos yläkerran ikkunasta
(sillä maasta hän on tullut)
ja ne huoneet tyhjillään
ilman sydänlihasten sulkeilua

warum kenne ich nichts?

ja hänen kätensä
tarttumassa
mutta vain verkkokalvojen päämäärättömissä unissa
enkä aio räpytellä
vaikka ne silmät syövyttäisivät takaraivoon


reiän

Selite: 
Aika on vihollinen kahdessa suhteessa:<br/> <br/> toiset se syö pois<br/> toiset se kahlitsee ikuiseen symbioosiin, eikä ovessa lue missään vaiheessa <em>escape</em>
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

Mielenkiintoisesti koukuttava :)

 

Käyttäjän kaikki runot