Nimetön

Runoilija Aggression Futile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse minä perkeleeni kesytän.
 

Käänny pois, miehethän ei itke, eikä minulla ole voimaa kätkeä kyyneleitäni.
Käänny edes hetkeksi, anna minun tasata hengitykseni, kohdata totuus jokaisella sisäänhenkäyksellä.
Hei odota, odotathan
Ethän käänny vielä, ethän
Elä puhu, elä sano enää sanaakaan.
Ja kun käännyt lähteäksesi, ethän katso enää ikinä takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen,koskettava,tuskaa tihkuva runo.pidän paljon.Kyllä miehetkin itkee,varsinkin vahvat miehet,vahvat uskaltavat ilmaista tunteensa avoimesti...

Surullinen,koskettava,tuskaa tihkuva runo.pidän paljon.Kyllä miehetkin itkee,varsinkin vahvat miehet,vahvat uskaltavat ilmaista tunteensa avoimesti...

 

Käyttäjän kaikki runot