pieni taivas

Runoilija Aggression Futile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse minä perkeleeni kesytän.
 

Jos taivas on aina lähellä sydäntä
ei meidän ole tarpeen sanoa hyvästi
ei ole tarpeen kyyneliin suolaisiin
sydäntä särkevään suruun
sielua repivään yksinäisyyteen
tuntuu niinkuin vielä kuulisin äänesi
sanoen ne sanat joita en ikinä unohda
ethän sinäkään unohda minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot