Nimetön

Runoilija Aggression Futile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse minä perkeleeni kesytän.
 

Kuinka valo heijastuu vedenpinnasta katulampun valossa kylmänä syysyönä. Kerrostalojen ikkunoista suurin osa on jo pimeänä. Raikas tuuli puhaltaa kasvoilleni kulkiessani eteenpäin. Katulamppujen valot ovat jäämässä taakseni, kävelen pimeässä eteenpäin, hapuillen, sydän hakaten. Näen kaukana edessäpäin valoa, mutten tiedä jaksanko sinne asti yksin pimeässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot