kerta toisensa jälkeen

Runoilija Aggression Futile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse minä perkeleeni kesytän.
 

Mitäpä tästä sanoisin
turhaan aikaani tuhlaisin
valheiden verkkoon itseni käärin
kerta toisensa jälkeen.
Ehkä hän ei ollut se oikea
ehkä tämä kerta on erilainen
en jaksaisi mennä yksin nukkumaan
kerta toisensa jälkeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvaava ja hieno runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot