Nimetön

Runoilija Aggression Futile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse minä perkeleeni kesytän.
 

valkoiset siivet, reunoilta mustuneet
kenties liian lähellä aurinkoa lentäneet
surulliset silmät, reunoilta kostuneet
kenties liian paljon elämää näkeneet
hän kuiskasi minulle jotain mitä en ikinä unohda
"älä pelkää"
silloin en pelännytkään, ei minulla ollut mitään menetettävää.
mutta nyt, joka kerta katsoessani taivaalle, pelkään että näen hänet lentävän kohti aurinkoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis,koskettava,upearuno...

 

Käyttäjän kaikki runot