ei sittenkään

Runoilija Aggression Futile

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itse minä perkeleeni kesytän.
 

se alkoi kuin runo rakkaudesta
punaisesta, makeasta,
pumpulista ja suudelmista.
vesisateesta auringonpaisteessa
lumisateesta katulampun valossa
mutta vaikka hetken niin luulinkin
tämä ei ole runo rakkaudesta
vaan unettomuudesta, toivottomuudesta
sielun surusta ja sydämen valheista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielinen,koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot