Vuodenajat

Runoilija Suutari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2004
Viimeksi paikalla: 21.9.2020 10:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.6.1969

Runo päivässä pitää mielen mielessä.
 

Joskus olet kuin syksy,,,
Viet sanat suustani, ja lehdet puustani.

Huomenna taas kuin kevät,,,
Odotat ja yllätät, kastelet minut onnen kyynelillä.

Usein kuin kesä,,,
Katseellas lämmität sydämeni liekkeihin.

Ja tänään kuin talvi,,,
Otat syliin ja peittelet pehmeään lumeen.

Selite: 
Vähän metaflooraa...vai Oivariimiä ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno. Pisti hymyn huulille. Ihana. Menee suosikkeihin.

Hienot on metaforat,
upeat tosiaan!
Mielettömän hyvä!

ON metforia, on riimejä. Hienosti kuvattu!

Pirskatti,
mie tunnen tuon tyypin josta kirjoitat.... =)

Ihana riimitys vuodenajoista... Kaunista runoutta. Tykkäsin.

Siinä onpi monipuolinen ihminen...
Toisaalta meistähän kaikista löytyy monta puolta. Pidän.

Ihania sun runosi!! Hyvää syntymäpäivää=)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Suutari Vuodenajat 7.12.2004 7 Runo
Suutari Tuskaa 26.10.2004 6 Runo
Suutari Mukavaa.. 5.6.2006 5 Runo
Suutari Huomenna vihdoinkin... 10.6.2005 5 Runo
Suutari Ihme 29.12.2004 2 Runo
Suutari Valon säde 5.10.2005 1 Runo
Suutari Iholla 15.11.2004 1 Runo
Suutari Ripaus 11.10.2004 1 Runo
Suutari Odotus 8.9.2004 1 Runo
Suutari Stop! 5.12.2008 0 Runo