Nimetön

Runoilija Onnellinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä sohvalla
Rakkaani.
Naurunrypyt silmien ympärillä
Luet kokeisiin

Piano soi hiljaa

Voi rakastaa
Antautua kokonaan
Hyvään oloon,
Kellua rakkaudessa,
Lentää taivaalla

Ainoa kiintopisteeni
Sinä.

Rakkauteni kasvaa
Sillä tunnen sinut taas
Paremmin,

Luet siinä
Viltti ympärillä,

Huomaan katseesi,
Aina tunnen sen

Silmissä rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot