Nimetön

Runoilija Onnellinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Parran tuntu iholla
sinun jälkesi minussa
vielä pitkään lähdettyäsi -
heijastus ikävästä

ei koskaan saa kylliksi
ikuinen kaipuu lähelle
iholle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja suloinen on hieno runosi. Pidin!

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot