Merkki nainen

Runoilija Piipa1969

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 24.10.2022
Viimeksi paikalla: 3.3.2024 16:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden ohella kirjoitan usein myös salatuista ja pimeistä asioista, jotka silti usein koskettavat meitä kaikkia jollakin tasolla. Väkivalta ja erilaiset addiktiot ovat ihmisten pimeitä ja usein hallitsemattomia puolia.
Se että itse on vapaa näistä pimeistä puolista ihmisyydessä, ei takaa sitä etteikö ne asiat koskettaisi jonkin toisen henkilön taholta itseä. 
Salattujen ovien takana voi tapahtua monenlaisia asioita. Jokainen varmasti tuntee tai ainakin tietää sellaisen ihmisen jota asia koskettaa lähemminkin.