Valokuvarakkautta

Runoilija Henzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2004
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, se sattuu ihan *elvetisti!!
 

Yön pimeydessä,
värisee liekki kynttilän.
Hetkittäin kyynel,
välkähtää valossa sen.

Luo tyttö katseensa valokuvaan,
jo vanhaan sellaiseen.
Kuin varkain,
valuu kyynel, toinenkin.

Et sinä kai tahallasi,
et vain ehkä tajua,
Sitä ikävän tuskaa,
viiltävästi sisälläni vellovaa.

Sanotaan,
unohda, katso eteenpäin!
Voi sitä tehdä en,
sisimmässäni tiedän,
vain sinut vierelleni nyt tarvitsen!

Selite: 
<3 Love is not an easy game to play <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno, tykkään paljon.
(Onneksi meillä on vielä aikaa korjata se mikä joskus tuli väliin:)

Tää on hieno, tykkään paljon.
(Onneksi meillä on vielä aikaa korjata se mikä joskus tuli väliin:)

 

Käyttäjän kaikki runot