Viime yö ei näy kasvoiltani

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime yö ei näy kasvoiltani
melkein jo naurattaa se poliisiauto
ja kun juostiin kellariin piiloon ilman sukkia

Mutta tänään minä tuoksun persikalta
ehkä liikaakin, ne saattaa sanoa
jos ovat allergisia jollekin
eikä kaikkien kädet tunnu
niin tahmeilta kuin sen yhden
jolla oli se piikikäs sänki
ja hikiset kainalot

Ja sen toisen kanssa me juteltiin
melkein koko tunti
silloinkin kun en olisi jaksanut
mutta se tahtoi tietää lempivärini
ja millaiset välit minulla oli äitini kanssa

Ja se sama taputti minua selkään,
kun kerroin sille hymyillen,
että minä huoraan vain öisin

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot