Valkoiset linnut

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki ne kohdussa näkemäni unet
ja äidin kuiskaamat tarinat valkoisista linnuista
jotka ovat niin heikkoja että pakenevat
minä kirjoitan ne ylös
ja lähetän kirjekuoressa sinulle sinne
missä oletkin tänään

Eivät nämä tarinat paljon eroa niistä
joita luin suoniasi pitkin
tai niistä mutkittelevista solisluukartoista
joita seuraamalla ymmärsit
että vielä on pitkä matka kotiin
niin kuin linnuilla

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot