Tänään

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tänään teet?
kysyi hän kuin ohimennen

T ä n ä ä n

ajattelin purra kynteni verelle

hypätä leikkimökin katolta
lehtikasaan ilman polvisuojia

roikkua pihakoivussamme
pää alaspäin liian pitkään

ja katsella akvaariokalojeni
uiskentelua loppuillan

Mitä sinä olet suunnitellut?

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot