Äiti tanssii pianon tahdissa

Runoilija pisaran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti kerää kesän viimeiset kukat talteen
asettelee ne kastelukannuihin
kehystää valokuvat ja naulaa ne seinälle

Minä kirjoitan kirjeitä Pariisiin
taskulampun valossa peiton alla
kerron ohutluisille tytöille
miten äiti tanssii taas pianon tahdissa
mustilta koskettimilta valkoisille koskettimille

Sormeni liikkuvat nopeasti
melkein kuin äitini nilkat
balettitossuissa

Kun kirjekyyhkyt palaavat
syksyn ensimmäisen lehtisateen aikaan
ovat äitini liikkeet
pysähtyneet

ja sydänkäyrä

Selite: 
.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot