Rakastan sua!

Runoilija Metallie93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä sä olet isku vasten mun kasvoja,
välillä niin hellä kosketus vain.
En tiedä vielä syytä mutta rakastan sua ain.
Joskus romahdan täysin ja yleensä se johtuu
sinusta. Vaikka teet onnellisen minusta jokaikinen
päivä ja yö. Rakastan sua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot