Yöt

Runoilija raw sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 3:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua). (050408)
 

voisiko joku herättää minut
tai viedä edes nämä ajatukset pois
tämä on minun elämäni

kaikki ne veriset kädet ja jalat
hiestä märät lakanat kiertyvät ympärilleni
miten välillä sitä voikin
eniten pelätä itseään

näitä kausia kun kevät on kaukana
ja muiden onnellisuus tekee onnettomaksi
puhumattakaan siitä mitä muiden onnettomuus
tekee minulle

miten välillä sitä voikin
eniten pelätä itseään

avaan silmät
olen kai yhä unessa
koska

kukaan ei kuule kun huudan

Selite: 
vaikeita juttuja
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä tulee mieleen se "huuto" maalaus..

tästä tulee mieleen se "huuto" maalaus..

 

Käyttäjän kaikki runot