Kokonainen

Runoilija raw sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 3:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua). (050408)
 

tänään on kevät
enemmän kuin muina päivinä yhteensä

tämä on totuus
minusta on viimein tullut minä
enkä tahtoisi olla muuta enää
olen valmis kaikkeni antamaan

ja jos voisin elää vielä yhden hetken uudelleen

ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua).

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot