läpi repaleisen lokakuun

Runoilija raw sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 3:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua). (050408)
 

päivät olen väsynyt
öisin herään tunnin välein
yltäpäältä hiessä
painostava tunne
kuin myöhästyisi jostain

tältäkö tuntuu ennen putoamista
kierrän huonetta kuin naru kaulassa
itken kyyneleet sisäänpäin
onko jossain mitta
paljonko vastoinkäymisiä jaksaa yksi(n) kantaa

ei enää mitään pahaa
alan olla jo väsynyt
ja siellä se tuijottaa, vaisuna nurkassa

alituinen pelko
siitä
mikä tippa
katkaisee kamelin selän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot